Wat is SENSE4?

SENSE4 is een sfeerbeleving die uw zintuigen prikkelt. Zien, horen, voelen en ruiken worden door SENSE4 samengevoegd en zorgen voor een unieke beleving. SENSE4 gebruikt de nieuwste technologie en vertaalt deze naar een perfect passende oplossing. We werken momenteel mee aan oplossingen voor Zorg, Retail, Wellness, Hospitality en Kantooromgevingen.

Beeld u zich eens in: een brainstormsessie met uw team aan het strand, u hoort de wind zachtjes ruisen en ruikt de zoute zeelucht. Of ontmoet uw klanten bijvoorbeeld in de wereldstad New York: de taxi’s rijden voorbij, het is druk op straat en de geur van de Starbucks op de hoek werkt aanstekelijk. Met SENSE4 kunt u met een simpele handeling de sfeer in een ruimte veranderen. Nog niet eerder kon u zo snel een unieke omgeving creëren die past bij het doel van de ruimte.

SENSE4 zorgt voor een complete sfeerbeleving waarbij niet alleen beeld maar ook geluid, licht en zelfs geur u meeneemt naar elk mogelijke locatie of sfeer. De mogelijkheden met SENSE4 zijn oneindig. We zeggen ook wel : Met SENSE4 is geen plek te gek!

Laat u meevoeren en ontdek wat een sfeerbeleving voor ú kan betekenen.