Een greep uit ons werk

Geliefd & Geleefd

Voor Geliefd & Geleefd hebben we een prachtige website mogen ontwikkelen in samenwerking met Atexo (vormgeving).

Marks Barbershop

Marks Barbershop was op zoek naar een nieuwe stijl voor zijn bestaande website en wilde deze gelijk laten optimaliseren voor alle apparaten.

BDI Roosters

Levert duurzame kunststof roosters van topkwaliteit en kwam bij ons voor een heldere strakke website. We hebben de Look & Feel mogen verzorgen én een mooie website opgelverd.

Digidok

Digidok was op zoek naar een mobielvriendelijke website en wat finetuning van hun bestaande website. Daarnaast wilden ze de site graag geoptimaliseerd hebben.

Solkie

Solkie was op zoek naar een verfrissend nieuw design van de website. We hebben een nieuwe vormgeving opgeleverd en een nieuwe ervaring voor de bezoekers om sneller bij de juiste content te komen.

Studio Contenido

Rianne, eigenaresse van Studio Contenido, kwam naar ons toe met het verzoek om een portfolio website voor haar te ontwerpen en bouwen waarin haar werk volledig tot zijn recht komt.

5th Floor

We hebben een StoryBrand certificering en hebben met 5th Floor een mockup gemaakt van een website van een fictief makelaarskantoor waarbij narratieve marketing een cruciale rol speelt.

Beautify

We hebben een StoryBrand certificering en hebben met 5th Floor een mockup gemaakt van een website van een fictieve schoonheidssalon waarbij narratieve marketing een cruciale rol speelt.

Avondvierdaagse Zeewolde

Avondvierdaagse zeewolde was op zoek naar een digitaal systeem voor de verkoop van de tickets, registratie van de lopers en het afvinken van de wandelaars per dag. Daarnaast was de site toe aan vernieuwing van zowel stijl als systeem.

PureSoup

Voor PureSoup hebben we twee sites ontwikkeld: een website bedoeld voor de klant en een website gericht op de dealers, met daarin een aantal afgeschermde onderdelen die alleen door ingelogde dealers bekeken kunnen worden.

Tiding

Voor Tiding hebben we het design van de website mogen verzorgen alsmede het platform erachter.

De koffie staat voor je klaar!

Wij vinden het altijd leuk om een (digitale) kop koffie te drinken en te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Plan daarom via het onderstaande formulier een kennismakingsgesprek met ons in! 

Waarvoor wil je een afspraak maken?*
Voor- en achternaam*
E-mail adres*
Telefoonnummer*
locatie*
Heb je nog vragen of opmerkingen voorafgaand aan de afspraak?